2010. augusztus 9., hétfő

Graz

A múlt héten Tyúk barátunk meghívására 4 -en kimentünk Grazba deszkázni és szórakozni 5 napra! Nagyon jól éreztük magunkat, Ádám megmutatta nekünk már első este a poolt ami az eső miatt teli volt vízzel. Mondanom se kell hogy egyikünk "Pissdrunk Geri" bele is esett:D (csak egy kicsit nevettünk rajta...)
A második nap deszkáztunk is egyet a közeli parkban (gyalog kb 5 perc volt a szállástól) Kicsi pálya volt de nagyon élvezhető és játékos. Voltunk még Kirschenalle-n. Ez egy nagy placc amin csak manuál padok, korlátok és padkák vannak - ha arra jártok érdemes elnézni mert nagyon király hely. Gurulgattunk a városban is, kerestünk egy félcsövet de nem sok sikerrel, viszont én személy szerint élveztem a gurulgatást, szóval megérte:D
Az egyik napot a strandnak és a grillezésnek szenteltük, na meg persze a városnak! Este a strandon a 7-8 méter magas híd és Vaczkó Balázs kapta a főszerepet ugyanis utóbbi sikeresen szemüvegben ugrott a vízbe. Talán mondanom sem kell hogy szemüveg nélkül jött ki.. Búvárokkal kerestettük de sajnos nem találták (azért nevettünk ezen is egy kicsit :D) Itt még megemlíteném Marci repülő kutyáját amit láthattok képen és az indokolatlan (geri ezt csak Neked) hátasát a hídról amit sajnos nem tudtunk lefotózni és kamerázni, de szerintem elég elképzelni egy 7 m magas hídról egy majdnem tökéletes hátast.
A grillezésen a chiken bone, sör és a pálinka volt a középpontban, mint minden nap:D
Összegezve: deszkáztunk,nevettünk és nem voltunk szomjasak! Nagyon köszönjük Neked, Tyukesz!
Peace | Póni










reptéri kutya



Fs flip



360 flip



Fs Board



Bs Blunt



Bs Flip



Fs Board slide



bump



Hippi jump



Krux



Bs Boardslide

Nincsenek megjegyzések: