2010. október 1., péntek

20100930 csütörtök este a sickweezben

Tamás Kálóczi szeptember 30., 23:23 Jelentem

2010. szeptember 30
Csütörtök este Sziknél barátokkal beszélgetünk lazulgatunk, mikor halljuk a nem távoli parkolóból valaki irdatlan mód bőgeti a motort majd szétdaráltatja protonjaira kuplungot.
Eme neszre felfigyelve Bálint cimborám társaságában odamegyünk az említett járműhöz gondolván segítséget nyújtunk majd... a szerintünk női egyednek .Közelébe érvén látjuk más a felállás:
Egy öreg úr ült a volánnál tekert ablaknál. Felajánljuk segítségünket mikor pár perces diskurzus után kiderül, hogy az úr ISZONYATMOCSKOS FOS CABRBON NUKLEÁR ÁLLAPOTBAN VAN!!!!!Kitessékeljük az autóból hogy megnézzük mi a probléma valójában... Gergő cimborám helyszínre érve meg is adja a diagnozist!Uram, a kuplungot is be kell nyomni!
Nagy nevetgélés közepette az Úr -Geri teszt rükvercze által- ajtóba kapaszkodván majdnem elesik !Ott már mindenki tudta hányadán is állunk. Szakadás mindenki szájából... Felajánljuk neki: hazavezetjük az autóját úgy, hogy benn ül és majd értünk jön Bálint kolléga! Bálint és Geri elhagyják a színteret és hazatámogatják a személyt! Fél óra elteltével viszont látjuk a Bálintékat! VISSZATÉRTEK!
A sztorival, hogy az Úr rossz házhoz állította meg őket és oda becsöngetve kiderült hogy pár házzal arrébb él. Így hát Bálinték elkezdték segíteni a.......................................... sztori közel sem ért véget , a folytatás hamarosan következik!

Nincsenek megjegyzések: