2010. szeptember 14., kedd

Gördeszkás felvonulás és demonstráció

Mint tudjátok, szeretett szökőkutunk (amely egyben a veszprémi gördeszkázás - görkorcsolyázás "fellegvára" is )hamarosan átadja helyét egy csodálatos körforgalomnak különböző munkagépek áldásos tevékenysége révén. Mivel pillanatnyilag a legközelebbi gördeszkapálya, illetve gyakorlásra alakmas placc a csupán karnyúj...tásnyira lévő Székesfehérváron van, ezért a Deszkás Piknik segítségével szervezünk egy demonstrációt, melynek a célja egy helyi gördeszkapálya kieszközlése lenne az "égiektől". Reményeim szerint az ország minden csücskéből összesereglő felvonuló gördeszkások, valamint a (remélhetően) megjelenő szimpatizánsok tömege elgondolkoztatja "odafenn" az embereket, hogy tán nem csak a fociba és a kézilabdába érdemes pénzt fektetni ( bár minden tiszteletem a fent említett sportágaknak), hiszen Veszprémben is minimum 30-40 ember gördeszkázik, valamint legalább 20 görkorcsolyázik, nem is eredmények nélkül ugye. Érdemes itt megemlíteni a freestyle világbajnok Kuncz Albertet, vagy a görkoris Boncz Ferit, és Zima Balázst, akik sorra nyerik - nyerték az országos bajnokságokat... Bármily meglepő, de nem csak gyerekek ugrándoznak a téren - idővel kinövik - hanem kultúrával, szervezett közösséggel rendelkező sportágakról van szó!
A program röviden :
Szeptember 25-én 15-00-kor indulunk a Szikvíztől (érdemes 14-30ra odamenni), majd a kijelölt útvonalon végighaladva az Óváros téren fogunk tartani egy demonstrációt ,amely alkalmával hangosan felolvasásra kerülnek kéréseink - követeléseink ha úgy tetszik. Ez kb. 15-30 - 16-00ra tehető. Ezek röviden egy gördeszkapálya igénylése, amely minimum zárható -de legjobb a fedett- legyen (pl. raktár vagy csarnok), és megfeleljen akár egy országos verseny követelményeinek is. Jelezném, nem egy EU kompatibilisnak csúfolt játszóteret akarunk, hanem GÖRDESZKAPÁLYÁT!
A demonstrációt egy kisebb verseny (Game of Skate ) követi a Szikvíznél a Stég, illetve Mono Shop támogatásával, majd az éjszaka egy fergeteges K-OS party is lebonyolításra kerül, ahol a helyi Hősök, valamint Bankos, Bobakrome, és DJ Kool Kasko (az Első Tiszt) lépnek fel az Eszpresszóban.
Tehát minden kedves ismerőst, valamint szimpatizánst tisztelettel megkérek, hogy megjelenésével támogassa rendezvényünket, illetve ennek célját : NORMÁLIS GÖRDESZKAPÁLYÁT VESZPRÉMBE !
Köszönettel :

A veszprémi gördeszkások és görkorcsolyások nevében : Csordás Márton
A SICKWEEZ nevében köszönjük Márton!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: