2010. május 1., szombat

ÉLJEN MÁJUS ELSEJE 2010!

ÉLJEN MÁJUS ELSEJE – 2010 | VESZPRÉM | SZIKVÍZ ZÁRÓ ESEMÉNY | BESZÁMOLÓ

Gyerekek, ez fantasztikus volt! Minden évben nagyon más ez az esemény, de minden évben megérint, mennyire közvetlen kapcsolat alakul ki azok között, akik évek óta utaznak ezzel a bolond vándorcirkusszal.

A reggel korán indult számomra – ami nem lett volna probléma, ha nem négy órával azelőtt aludtam volna el…

A pálya rutin díszítési munkája az előre felfúrt kampók miatt nagyon egyszerűnek indult – és rémálomba fordult, amikor rájöttem, hogy az összes túl alacsonyra került… Ezt az irreleváns információt csak azért osztom meg mindenkivel, hogy indokoljam kezdeti csúszásunkat.

A versenyzők is későn fekhettek le, mert 11-ig alig valaki került elő… A versenyt már időben kezdtük, de az új korlát egyik eleme lelazult, leszakadt és egy szerencsétlen sérülést szerzett a rajta csúszó Réthy Ferenc. Mega respekt neki, két órát ült az ügyeleten…

A kicsi pálya kevesebb versenyzőt vonzott, aminek –félre ne értsetek -nagyon örültünk. A szikvíz kicsi. Pont.

Az idő csodás volt, a szikvíz még sosem volt ilyen szépen feldíszítve és jobbnál jobb trükkök röpködtek. Az Independent Best Trick verseny szavazás útján átminősíttetett és egy normál ham session-t rendeztünk, ahol minden beadott trükk számít a pontozásban. A Burn Manual division nagyszerű trükköket hozott és átmozgatta a nézőket a pálya másik részére, amit örömmel vettek azok, akik versenyen kívül csak gyaksizni akartak. Ezután a Vans magasság mérőjét járattuk be, amit direkt erre a versenyre készítettek. A díjkiosztás gyors …és egy kissé unalmas volt. Sándor Bazsi neve túl sokszor hangzott el… Szpíkereinknek köszönet és respekt…és a tartozásomat átutalom J

HELYEZÉSEK:

INDEPENDENT RAIL CONTEST

SZPONZORÁLT:

  1. SÁNDOR BALÁZS (SIMA)
  2. MACSU FERENC (COC,CITY)
  3. TÓTH BÁLINT (COC,THINK)

AMATŐR:

  1. TURCSIK VIKTOR
  2. THORPE SAMU
  3. TUDÓS RÓBERT

BURN MANUAL DIVISION

SZPONZORÁLT:

  1. SÁNDOR BALÁZS
  2. DÉZSI GERGELY
  3. PÁLINKÁS ATTILA

AMATŐR:

  1. TURCSIK VIKTOR
  2. PAPP DÁVID
  3. TUDÓS RÓBERT

VANS OLLIE JAM:

  1. SÁNDOR BALÁZS

Mindenkinek nagyon nagyon köszönjük, hogy eljött és még inkább, hogy velünk örült a Sickweez crew új filmjének a moziban. A premier jól sikerült és a srácok és Béres Gergő rendező vastapsot kaptak, aminek külön örülök.

Tényleg nagyon kösz, viszlát jövő május elsején … VALAHOL

Jassek Balázs

Szervező

Facebook:

Szikvíz

Blog:

Sickweezcrew.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések: