2010. május 8., szombat

SICK WEEZ

Béres Gergő elkészítette a Sick Weez "nagy" Filmet, amit Május elsején a verseny után láthatott aki Lejött az Expressó klub moziba, nekik nagyon szépen köszönjük hogy megnézték és hogy megtapsoltak minket:D Aki épp még deszkázott, vagy amúgy se tudott eljönni az most megnézheti a blogunkon!Köszi mindenkinek főleg Gergőnek a kamerázásért!Sickeezcrew

Sick Weez from gerg ds on Vimeo.

2 megjegyzés:

steveolson írta...

Almádiban így tünt el a szemafor park, ahol én görkorcsolyázni tanultam! Majd eltünt az Aurora étterem terasza, ahová télen jártak a kitartóbbak! Utánna ledozerolták a Gombákat, ahová egy ország gördeszkásai és görkorisai jártak bulizni nyaranta! Aztán naggyából egyidőben eltünt a veszprémi görkorcsolyapálya is, aminek nagyon szar talaja volt, de azért mi nagyon szerettük! Most meg eltűnik a Szikvíz is, ahol több ezerszer gurultam Tökivel, Boncz Ferivel Zima Balázzsal, Ádámmal, Domival, Gyurival, Kekk Sanyival, György Janival, Mesterházy Ákossal, Buday Lackóval, az öcsémmel és a többiekkel, akik velem együtt már abbahagyták, megosztva a helyet a deszkásokkal! Most meg ennek is vége! De legalább szép emlékeim vannak, és a bal térdem fronthatáskor mindig erre a helyre fog emlékeztetni, majd ha 80 éves leszek akkor is!

Horváth Feri - vagy, ahogy a régi deszkások hívtak Steveolson
egy volt Almádi-Veszprémi görkoris.

sickweezcrew írta...

Sajnos ez a megye ilyen, de mi azért megpróbáljuk ezt most megszakítani,hátha sikerül a sok elutasítás ellenére!!!!!!!Nagyon szépen köszönjük hogy látogatod a sickweezcrew blogunkat!Minden tisztelet a tiéd!